Naar de inhoud Naar de footer

Over ons

Als compact onderhouds- en schildersbedrijf zijn we trots op wat we doen. Onze medewerkers tekenen voor de hoogst haalbare kwaliteit in onderhoud, schilderwerk en beglazingswerkzaamheden. We hebben ons bedrijf zo georganiseerd dat we snel kunnen inspelen op uiteenlopende klantwensen. Ieder pand dat weer strak in de lak staat is voor ons het beste bewijs van ons vakmanschap.

Renovatie en nieuwbouw

Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven, organisaties en instellingen. Voor particuliere woningeigenaren zijn we vooral actief in Schagen. Voor bedrijfsmatige onderhouds- en schilderprojecten werken we in heel Noord-Holland. Dat geldt ook voor grootschalige verduurzamingsprojecten waarin de nieuwste kwaliteiten isolerend glas worden toegepast. Voor de aannemers- en bouwwereld zijn we actief betrokken bij zowel renovatie als nieuwbouw.

Langlopende relaties

Met veel bedrijven en (overheids)instellingen onderhouden we langlopende relaties. Daar zijn we trots op. Immers, de tevredenheid van onze klanten is de beste reclame die we kunnen wensen. Veel instellingen, zoals zorgcomplexen, ziekenhuizen en verenigingen van eigenaren, zijn met ons een relatie aangegaan op basis van meerjarenplanningen. Dat biedt zekerheid én kostenvoordeel.

Meedenken en dóen

Bij werk voor particulieren denken we actief mee over in te zetten materialen, kleurkeuzes, planning en voordelen en subsidiemogelijkheden van isolerend glas. Ook denken we mee over efficiëntie en kostenbesparing. Zo hebben we in een woonwijk in Anna Paulowna in nauw overleg met bewoners in één doorlopende periode aan alle woningen een grote onderhouds- en schilderbeurt uitgevoerd. In goed overleg is alles mogelijk!

Mens, milieu en klimaat

We werken met de beste verfkwaliteiten en materialen. Onze steigers, ladders en werkvoorschriften op locatie voldoen aan hoge veiligheidsnormen. Als lid van OnderhoudNL Garantie passen we streng gecontroleerde mens-, milieu- en klimaatvriendelijke producten toe. Ons lidmaatschap van deze koninklijke ondernemersvereniging voor schilders en onderhoudsspecialisten biedt bovendien harde garanties op het nakomen van afspraken over uit te voeren projecten.

Werk om trots op te zijn

Als lokaal en regionaal schildersbedrijf, geworteld in Schagen houden we er een nuchtere werkinstelling op na: we doen ons werk met plezier en zijn samen gedreven om eindresultaten neer te zetten waar onze klanten en wijzelf trots op zijn. Mooi schilderwerk en een lange levensduur en waardevermeerdering van woningen en bedrijfspanden. Dát is waarvoor we doen wat we doen.

Waar bent u naar op zoek?

Autospuiterij Groen

Bezoek website

Schildersbedrijf Groen

Bezoek website

Winkel Thuis bij Groen

Bezoek website