Naar de inhoud Naar de footer

Voor bedrijven

Ons schildersbedrijf in Schagen is voor veel bedrijven in Noord-Holland het vaste aanspreekpunt voor onderhoud, schilderwerk en beglazing. Met veel bedrijven werken we al lange tijd samen op basis van een meerjarenplanning. Dat scheelt in de kosten en houdt onroerend goed in topconditie.

Maatwerk voor bedrijven en organisaties

Onderhouds- en schilderwerkzaamheden voor bedrijven zijn maatwerk. We maken klantspecifieke afspraken over in te zetten verfproducten in onder meer de food-industrie, zorginstellingen en scholen. Planningsafspraken stemmen we af op klantwensen en dagelijkse bedrijfs- en productieprocessen.

Beter uit met meerjarenplanning

Regionale ouderencentra bouwen op onze betrokkenheid en flexibiliteit. Samen zorgen we dat vrijkomende woonfaciliteiten snel en als nieuw beschikbaar zijn voor volgende bewoners. Verenigingen van eigenaren kiezen voor de efficiency en zekerheid van langlopende afspraken op maat. De planning van onderhouds- en schilderwerk leggen we voor meerdere jaren vast en we staan stand-by voor noodgevallen.

Partner van aannemers en bouwers

Bouwbedrijven en aannemers rekenen bij renovatieprojecten en nieuwbouw op onze vakmensen voor de finishing touch. We zijn flexibel en zorgen dat de inzet van onze vakschilders en glaszetters aansluit op de projectplanning. Als partner en verlengstuk van bouwteams weten we dat snel schakelen belangrijk is. Zowel ons kantoorteam als onze vakmensen zijn daarop ingesteld.

 

Beglazingsadviezen

Met de hoge energieprijzen neemt het belang van deskundige adviezen over efficiënte toepassingen van isolerend glas en daarmee samenhangende subsidiekansen toe. Vraag naar de laatste innovaties! Vraag ook naar de mogelijkheden om van beglazing een visitekaartje te maken door de toepassing van folie- en printtechnieken. Op glas komen logo’s en bedrijfsgegevens optimaal tot hun recht. Onverwachte glasschade? Vertrouw op onze glaszetters.

 

Afspraak maken

Geïnteresseerd in afspraken op maat of de voordelen van een gezamenlijke meerjaren-onderhoudsagenda? Tijd voor betrouwbaar onderhouds- en schilderwerk of voor de beste isolerende glaskwaliteiten? Bel ons kantoorteam voor een afspraak of gebruik ons contactformulier. Als onderhouds- en schilderpartner van bedrijven, instellingen, verenigingen van eigenaren en de regionale makelaars- en bouwsector maken we afspraken op maat voor 100% waar.

Waar bent u naar op zoek?

Autospuiterij Groen

Bezoek website

Schildersbedrijf Groen

Bezoek website

Winkel Thuis bij Groen

Bezoek website