Naar de inhoud Naar de footer

Voor particulieren

Fijn wonen, wie wil dat niet? In een appartement of huis dat er van binnen en buiten piekfijn uitziet. Met strak schilderwerk in passende kleuren, vakkundig aangebracht behang, en isolerend glas in ramen en deuren. Onze vakmensen maken er ook voor particulieren werk van. In Schagen en wijde omgeving. Van eengezinswoning tot monumentenpand, we steken de handen uit de mouwen.

Schilderwerk buiten

Buitenschilderwerk is het visitekaartje én het behoud van een woning. Vakkundig onderhouden kozijnen en deuren, afgewerkt met topproducten, gaan langer mee. Ons advies: laat bestaand houtwerk geregeld inspecteren en behandelen. Informeer naar de voordelen en mogelijkheden van een onderhoudsabonnement.

Van vrijblijvende inspectie tot afwerking

We brengen de staat van hout- en schilderwerk helder in beeld. Voor reparaties werken we samen met onze vaste partners, waardoor we snel kunnen schakelen. We voeren alle voorbereidende werkzaamheden uit: repareren, föhnen, schuren, plamuren, en nog eens schuren. Met een perfecte basis als startpunt, zorgen onze vakschilders voor de ultieme afwerking. Ook voor particulieren.

Schilder- en behangwerk binnen

Je interieur tot leven brengen? We voeren alle soorten binnenwerk uit: plafonds witten, muren sauzen, deuren en kozijnen lakken, glasvliesbehang aanbrengen en sauzen, behangen. Met oog voor detail denken we mee over toe te passen materialen en kleurcombinaties. Onze ervaren vakschilders zijn attent, houden rekening met speciale wensen, en werken netjes en schoon.

Reparaties en vervanging van glas

Alle werkzaamheden rond beglazing zijn bij onze glaszetters in vertrouwde handen. We vervangen glas dat lek is en brengen isolerende glasfolies aan. Enkel glas vervangen door HR++ glas of verder verduurzamen met triple glas? We regelen het: van advies tot uitvoering. Ook helpen wij bij het aanvragen van een mogelijke subsidie. Onverwachte glasschade? We komen snel en doeltreffend in actie.

Afspraak maken?

Vragen of een afspraak maken? Ons kantoorteam zit klaar. Bel 0224 – 246000 of gebruik ons contactformulier. Onze medewerker komt graag langs voor een inspectie, advies en vrijblijvende offerte. Voor woningen van twee jaar en ouder rekenen we het verlaagde btw-tarief van 9% en we zijn aangesloten bij de Winterschilder®. We maken een planning op maat, gaan met plezier aan de slag, en voeren de afgesproken werkzaamheden volgens afspraak en naar volle tevredenheid uit.

Waar bent u naar op zoek?

Autospuiterij Groen

Bezoek website

Schildersbedrijf Groen

Bezoek website

Winkel Thuis bij Groen

Bezoek website