Naar de inhoud Naar de footer

Werken bij Groen

Schilders die hun vak serieus nemen zijn bij ons altijd welkom. Dat geldt ook voor talentvolle jongeren met interesse in het schildersvak. Er is werk genoeg. Dus hebben we altijd vacatures openstaan. Woon je in Schagen of in de omgeving en steek je graag je handen uit de mouwen in een no-nonsense bedrijf? Pak je kans.

Geld verdienen en een vak leren

Als erkend leerbedrijf investeren we in talent. Je draait mee met ervaren collega’s, gaat een dag per week naar school, en leert föhnen, oude verflagen verwijderen, schuren, plamuren, gronden, en aflakken. Ook sauzen, behangen en glaszetten hebben na je opleiding geen geheimen meer. Geld verdienen en een vak leren. Wat wil je nog meer?

Werken aan ‘eigen’ projecten

Bij wat voor bedrijf je komt werken? Bij een nuchter, Noord-Hollands bedrijf waar we ‘je’ en ‘jou’ tegen elkaar zeggen en waar niemand op zijn strepen staat. We zien onze schilders, behangers en glaszetters graag hun verantwoordelijkheid nemen. We werken zoveel mogelijk met ‘eigen projecten’, waarbij je van het opbouwen van de steigers tot de oplevering betrokken bent. Zo kun je echt trots zijn op wat je doet en anderen laten zien wat je kunt.

 

Klanten en collega’s ontmoeten

Bij klanten vertegenwoordig je ons bedrijf. Op kantoor ontmoet je collega’s en serveren we op vrijdagmiddag een drankje. Om bij te praten en samen na te genieten van een geslaagde werkweek. Je maakt deel uit van een vast team van ongeveer tien enthousiaste collega’s. Daarnaast ontmoet je collega’s die geregeld als zzp’er bijspringen.

Goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden

Als werkgever besteden we veel aandacht aan veiligheid, gezondheid en plezierige werkomstandigheden. We werken met verantwoorde producten en materialen, stellen een bedrijfsauto en eigen gereedschappen beschikbaar, en zorgen voor comfortabele kleding en effectieve beschermingsmiddelen – in alle seizoenen. We betalen goed en bieden arbeidsvoorwaarden op maat: vakantiedagen, verlofregelingen, pensioenvoorziening. Doordat we een kleine, flexibele club zijn, is er altijd ruimte voor persoonlijke wensen.

 

Kom kennismaken

Zin om aan de slag te gaan bij een tof schildersbedrijf in Schagen? Waar we het schildersvak ervaren als ambacht en waar collegialiteit en teamspirit hoog in het vaandel staan? Stuur een ons een mail en kom een keer kennismaken!

Waar bent u naar op zoek?

Autospuiterij Groen

Bezoek website

Schildersbedrijf Groen

Bezoek website

Winkel Thuis bij Groen

Bezoek website